YUMI YUMI

YUMI YUMI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yumi Yumi. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2022 om 15:08 Zoals altijd weer dikke prima!
27 apr 2022 om 21:48 Heerlijk eten, voor herhaling vatbaar!
10 apr 2022 om 19:08 Van mij 3 sterren omdat het eigenlijk kant en klare hapjes zijn, en niet zelf vers gemaakt is, Misschien een goede tip...trekt ook dan meer klanten aan...voor de rest was het wel lekker.
7 apr 2022 om 17:04 Top!
1 apr 2022 om 21:09 nooit meer! een echte teleurstelling, zowel qua kwaliteit als ook hoeveelheid, bezorging is heel duur en duurt relatief lang zonde van het geld
31 mrt 2022 om 20:01 Het eten was zeer matig niet voor herhaling vatbaar
6 mrt 2022 om 21:42 Het was het lange wachten niet waard. Matig eten, niet eens heel warm en maar kleine porties. Na het eten hadden we nog steeds honger.
17 feb 2022 om 8:06 Hebben genoten van de lemper en de chicken pie. Fijn om nog een adres voor bubble tea te hebben. De lemongrass chicken sandwich had van ons iets meer naar lemongrass mogen smaken. Zullen de lemper zeker vaker bestellen.
11 feb 2022 om 21:56 We bestellen wel vaker bubble tea, altijd super lekker maar deze keer toch anders. De thee was veel donkerder en een beetje bitter. Ook waren de tapioca parels te zacht. Hopelijk de volgende keer beter.
2 jan 2022 om 21:43 We took set menu with 3 kind of meat and veggie. Everything came in mixed in one box. It was difficult to say, witch dish you at this moment eat. Size of the meal is super small. It was tasty, but I would not order here anymore
1 jan 2022 om 19:28 Toen de bezorger halverwege was kreeg ik ineens een andere bezorger toegewezen. Hierdoor is het eten helaas koud aangekomen. De pizza is heel erg lekker, de panada tonijn is helaas erg droog. Volgende keer beter.
6 nov 2021 om 15:44 Voor de zoveelste keer broodje bakkeljauw besteld en vind het super lekker. Ook vandaag super leuk een stukje spekkoek gratis erbij gekregen als bedankje! Super lief. Dank hiervoor. Keep up the good work!